Επιδότηση ΕΣΠΑ 5000 ευρώ για e-shop


Επιδότηση ΕΣΠΑ 5000 ευρώ για e-shop, κάντε την αίτηση τώρα και αποκτήστε το δικό σας e-shop 100% δωρεάν. Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ την υποβολή φακέλου προς έγκριση και μπαίνει το κόστος της υποβολής μέσα στο ποσό των 5000 ευρώ εφόσον εγκριθεί.

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα η επιδότηση eshop 5000 ευρώ, θα αφορά όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την ανάπτυξη και την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου e-shop. Η επιδότηση θα καλύπτει την κατασκευή-αναβάθμιση site και μερικώς υποστήριξη μέχρι το ποσό των 5000 ευρώ κατά 100%.

Η υποβολής των προτάσεων για την επιδότηση ιστοσελίδας (οι οποίες θα γίνουν ηλεκτρονικά) είναι η 22 Φεβρουαρίου 2021 εώς 24 Μαρτίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει την δική σας πρόταση όσον αφορά το σχεδιασμό, το αντικείμενο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του .

Η L@BNet αναλαμβάνει την υποβολή του επενδυτικού σχεδίου και την διαδικασία υλοποίησης του επιδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠΑ.

  • Ποιες επιχειρήσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμα;

Όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ενισχύοντας το πελατολόγιο τους και τους τρόπους προβολής της επιχείρησης τους.

Η κάλυψη θα είναι στο 100% των καταστημάτων, δηλαδή όλα τα καταστήματα δικαιούνται. To ποσό της επιδότησης θα φτάνει τα 5.000 ευρώ και είναι ευκαιρία να αναβαθμιστεί το λιανεμπόριο.

  • Πού θα κάνω αίτηση για την ένταξη μου;

Αρχικά συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και στην συνέχεια η L@BNet αναλαμβάνει να προχωρήσει την αίτηση σας στο πρόγραμμα, μόλις ανοίξει η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων.

  • Πώς θα ξέρω αν η αίτηση μου εντάχθηκε στο πρόγραμμα;

Η L@BNet θα σας ενημερώνει καθ΄ όλη την διαδικασία έναρξης και ένταξης του προγράμματος. Οι έμπειροι συνεργάτες μας, αναγνωρίζουν την αγωνία σας και θα επικοινωνήσουν αμέσως μαζί σας για να ξέρετε αν ενταχθείτε ή όχι.

  • Έχει γραφειοκρατία;

Η L@BNet αναλαμβάνει την πλήρη ενημέρωση σας για τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να συλλέξετε, και στην συνέχεια εγγυάται για την ορθή κατάθεση του φακέλου σας μέσω των έμπειρων συνεργατών μας.

  • Πόσες επιχειρήσεις θα είναι δικαιούχοι;

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 80.000.000€ με μέγιστο ποσό επιδότησης 5.000€ / επιχείρηση. Ο αριθμός των δικαιούχων θα κλείσει με την συμπλήρωση της συνολικής δαπάνης.

  • Θα πληρώσω οποιοδήποτε ποσό ως επιχείρηση;

Το πρόγραμμα επιδότησης κατασκευής eshop περιλαμβάνει και τα έξοδα για την υποβολή του φακέλου σας.

  • Ποια εταιρεία θα φτιάξει το e-shop μου;

H L@BNET θα αναλάβει την εξολοκλήρου κατασκευή ,διαμόρφωση αλλά και φιλοξενία του eshop σας , όπως και την ολοκληρωμένη σύνταξη του φακέλου σας.

  • Έχω ήδη μία ιστοσελίδα για την επιχείρηση μου. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Η ύπαρξη ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος, παλαιότερου χρόνου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές μίας ιστοσελίδας. Οι συνεργάτες της L@BNet , έχουν την τεχνογνωσία για να αποκτήσετε ένα υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρονικό κατάστημα – e-shop.

  • Πώς μπορώ να μάθω περισσότερα;

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα λάβετε από τους πρώτους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα Επιδότηση ΕΣΠΑ 5000 ευρώ για e-shop.

  • Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Βεβαίως!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας και ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό!

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 26650-27985.