Επιδότηση ΕΣΠΑ ε-λιανικό 5000€

Ξεκίνησε νέο προγραμμα ΕΣΠΑ για επιχορήγηση καταστημάτων για τη δημιουργία eshop μέχρι 5.000 ευρώ. Αναλαμβάνουμε την αίτηση καθώς και τη δημιουργία σωστού και με έμφαση στο ιδιαίτερο design του ηλεκτρονικού σας καταστήματος!

‘Αμεσος και δωρεάν έλεγχος στην πλατφόρμα του ΕΣΠΑ και υποβολή έγκαιρα ώστε να επιτυχουμε την γρήγορη έγκριση για έναρξη των εργασιών κατασκευής e-shop.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

  1. Να έχουν ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού με την εξαίρεση του τομέα της αλιείας και της εμπορίας καπνού και προϊόντων καπνού)
  2. Να έχει ανασταλεί η λειτουργία της επιχείρησης για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 μέχρι τώρα
  3. Ο τζίρος του καταστήματος για το 4ο τρίμηνο του 2020 να είναι κατά 20% ή περισσότερo μειωμένος από το 4ο τρίμηνο του 2019.
  4. Να υπάρχει φυσικό κατάστημα


Η εποχή αυτή ενδείκνυται για ηλεκτρονικές αγορές και η κατασκευή ενός eshop είναι επιτακτική ανάγκη. Ήδη υπάρχει ραγδαία αύξηση σε ηλεκτρονικές πωλήσεις πανελλαδικά.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να σας προτείνουμε συνεργασία για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) ή την προώθηση της επιχείρησης σας μέσω των υπηρεσιών Digital Marketing.

H ομάδα μας εξειδικεύεται σε υπηρεσίες ψηφιακής διαφήμισης. (Google Ads, Social Media Marketing, Content Creation, Mail Marketing, Viber Campaign)

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι σας παρέχουμε την δυνατότητα διασύνδεσης του e-shop με διαχειριστικά προγράμματα ERP & διασύνδεση με XML. Οι παραπάνω υπηρεσίες συγκαταλέγονται στην μακρόχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτουμε που εγγυάται την ασφαλή και ομαλή διασύνδεση των καταστημάτων.